Nintendo Switch OLED

Platform: Nintendo Switch

Korhatár: 3 év felett

Jótállás: új: 12 hó, használt: 3 nap csere és visszav. gar.

Stílus: Kaland / Akció / Gyerek

Megjelenés: 2019. 10. 10.

     Szállítás: 1-3 munkanap

Rendelhető

133 999 Ft‎

  • Új

Információ



A Nintendo legújabb otthoni konzoljával most egy egészen új oldalát ismerheted meg a videojátékok világának, hiszen segítésével soha többé nem kell abbahagynod a virtuális kalandozást, otthonodból kilépve ugyanis ott folytathatod a játékot, ahol a kanapén ülve abbahagytad.

A Nintendo Switch egy soha nem látott koncepció révén otthoni- és hordozható konzolként is funkcionál egyszerre, hiszen lehetőséget ad a speciális dokkoló által a televízió előtt ülve, kontrollerrel átélni kedvenc játékainkat, de ha indulnunk kell, a készülék lelkét egyszerűen csak kivesszük a helyéről, és a Wii U GamePad-hoz hasonló módon bárhol tovább folytathatjuk vele a félbehagyott élményt.

Természetesen a konzolhoz rengeteg játék sorakozott fel már a háttérben, így a The Legend of Zelda: Breath of the Wild mellett újra megjelenik rá a Skyrim, a Mario Kart 8, de a későbbiekben új Mario-játékok, a FIFA-sorozat aktuális epizódjai és tonnányi belső fejlesztésű cím is befuthat hozzá.




Kapcsolódó termékek

99 999 Ft‎

Platform: Nintendo Switch Korhatár: 3 év felett Jótállás: új: 12 hó, használt: 3 nap csere és visszav. gar. Stílus: Kaland / Akció / Gyerek Megjelenés: 2019. 10. 10.      Szállítás: 1-3 munkanap

69 999 Ft‎

Platform: Nintendo Switch Lite Korhatár: 3 év felett Jótállás: új: 12 hó, használt: 3 nap csere és visszav. gar. Stílus: Kaland / Akció / Gyerek Megjelenés: 2019. 10. 10.      Szállítás: 1-3 munkanap