XBOX SERIES X

Platform: Xbox Series X

Korhatár: Korhatár nélküli

Jótállás: új: 24 hó, használt: 3 nap csere és visszav. gar.


Raktáron

149 999 Ft‎

  • Új
  • Használt

Információ




4K 60 fps, akár 8K és 120 fps támogatás

Az Xbox Series X-et úgy tervezték, hogy a játékok elérhessék a natív 4K felbontást 60 fps képfrissítés mellett, de az erős hardver lehetővé teszi, hogy bizonyos játékok akár 8K felbontásban, vagy 120 fps képfrissítéssel fussanak. Ez lehetővé teszi, hogy az eSport kompatibilis játékok a számítógépekhez hasonló teljesítménnyel fussanak. Az Xbox Series X hardveresen támogatja a sugárkövetést (ray tracing) is, hogy a bevilágítás, az árnyékok és a tükröződések egyszerűen tökéletesek legyenek.


Ultragyors SSD

Az Xbox Series X szakít a hagyományos merevlemezekkel, ebben a konzolban már NVMe csatlakozású szupergyors SSD található. A GDDR6 memóriával kiegészülve ez villámgyors töltési időket tesz lehetővé, így semmire sem kell várnod – a játékok másodpercek alatt betöltenek, vagy olyan gyorsan, hogy észre sem veszed.


Teljeskörű kompatibilitás

Az Xbox Series X új mércét állít fel a kompatibilitás tekintetében. A konzol automatikusan felismeri és lejátssza az összes Xbox One-ra megjelent játékot (lemezes és digitális formában is), illetve az összes, visszafelé kompatibilis Xbox 360 és eredeti Xbox címet is. A kiegészítőidet sem kell hátrahagynod: minden, Xbox One-hoz megjelent kontroller és más periféria működni fog Series X konzollal is.


Továbbfejlesztett kontroller

A Microsoft nem hajtott végre radikális változtatást az Xbox Series X kontrollerén, hiszen az Xbox kontrollerek már így is a legjobbak közé tartoznak az iparágban. A Series X kontroller alakja egy egész kicsit más, hogy még több formájú kézzel kényelmesen fogható legyen, a tartalmak megosztása pedig a beépített Share gombbal egyszerűbb, mint valaha. A kontroller rendkívül alacsony időkésésű kapcsolattal dolgozik, de rendelkezik Bluetooth-szal is Windows 10-es PC-khez, sőt Xbox One konzolokkal is használható.

Kapcsolódó termékek

99 999 Ft‎

Platform: Xbox Series SKorhatár: Korhatár nélküliGarancia: új: 24 hónapGarancia használt: Használt gép ebben az esetben 2023.12.20.-ai vásárlás, tehát még 22 hónap gyári garanciával rendelkezik, és az összes gyári tartozéka doboza megvan.

Nincs készleten
118 999 Ft‎

Platform: Xbox Series SKorhatár: Korhatár nélküliJótállás: új: 24 hó, használt: 3 nap csere és visszav. gar.